Nieuwsberichten

Nieuwsbrief 1

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 1 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Een schitterend schooljaar!

Wij hebben er heel veel zin in om alle kinderen maandag weer op school te zien. We wensen alle kinderen een schooljaar toe waarin zij op hun eigen manier mogen schitteren. Voor alle ouders / verzorgers is er in de ouderapp onder het kopje berichten een brief over de start van het nieuwe schooljaar te vinden. Tot maandag!

Fijne vakantie

Daar gaan ze ... over de rode loper de zomervakantie tegemoet. Heel fijne vakantie en tot 23 augustus!

Feestelijke dag

We kijken terug op een heel feestelijke dag op onze school met een springkussen en stormbaan. Een lekker frietje tussen de middag en een workshop slagwerk. Tot slot een concert door een orkest met 150 leden.

Muziek

Meester Jelle had vanmorgen allerlei muziekinstrumenten meegebracht voor de muzieklessen.

Groep 8 op kamp

Vanmorgen hebben we groep 8 uitgezwaaid. Wij wensen hen een heel feestelijk schoolkamp toe!

Nieuwe website

We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. Wij hopen u hiermee op een aantrekkelijke en handige manier van de juiste informatie te voorzien. Indien u suggesties ter verbetering heeft, horen wij dat graag. Binnenkort ontvangen alle ouders een uitnodiging voor Klasbord, de digitale ouderapp, waarin u de mogelijkheid heeft om de klas van uw kind te volgen, de kalender in kan zien en gesprekken in kunt plannen.