Nieuwsberichten

Nieuwsbrief 3

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 3 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Grej voor dinsdag 2 november

Ik rol in 7 landen ernaar toe…..

Kijkmomenten ... welkom!

Beste ouders / verzorgers,

Wij nodigen jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen in de klas van uw kind. Aanstaande maandag 1 november van 14.30 tot 15.00 uur of op woensdag 3 november van 12.30 tot 13.00 uur. U kunt samen met uw kind bekijken aan welk thema er gewerkt wordt, met welk werk uw kind in de afgelopen weken bezig is geweest en uw kind laat u wellicht ook iets zien waar hij of zij heel trots op is. Wanneer u uitgekeken bent, kunt u weer samen met uw kind huiswaarts gaan.

Uiteraard kan de leerkracht ook het één en ander toe te lichten. Het is niet de bedoeling om tijdens deze kijkmiddagen over uw kind individueel van gedachten te wisselen met de leerkracht. Indien u hier behoefte aan heeft, kunt u een afspraak maken voor een ander moment.

Wij hopen veel ouders te mogen begroeten. Tot maandag of woensdag!

Vriendelijke groeten,

team basisschool Gerardus Majella

Grej of the day voor vrijdag 29-10
Nieuwsbrief 2

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 2 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Vossenjacht

Vanmorgen hebben we de Kinderboekenweek heel succesvol geopend met een vossenjacht voor de hele school. Wat was het leuk!

Nieuwsbrief 1

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 1 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Een schitterend schooljaar!

Wij hebben er heel veel zin in om alle kinderen maandag weer op school te zien. We wensen alle kinderen een schooljaar toe waarin zij op hun eigen manier mogen schitteren. Voor alle ouders / verzorgers is er in de ouderapp onder het kopje berichten een brief over de start van het nieuwe schooljaar te vinden. Tot maandag!