Nieuwsberichten

Koningsdag

Afgelopen vrijdag zijn we met de hele school de dag gestart met de Koningsdans. Daarna was er een gezellig Koningsontbijt in iedere groep.

Nieuwsbrief 8

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 8 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Zingen voor Oekraïne

De oorlog in Oekraïne houdt veel kinderen bezig op dit moment. Ze wilden heel graag iets doen om de mensen daar te helpen. Daarom hebben we vanmorgen met de hele school het lied “Wij staan hier sterk” gezongen.

Door samen te zingen, hebben we € 300,14 opgehaald. Daarnaast heeft de flessenactie van een aantal kinderen € 53,80 opgeleverd. Samen is dat € 353,94! Dit geweldige mooie bedrag maken we over naar Giro 555.

Ouders, verzorgers en alle andere belangstellenden … fijn dat u er was vanmorgen en heel hartelijk bedankt voor uw gulle gaven!

Yu Man Race

Vandaag hebben alle kinderen kennis gemaakt met de uitdagende sport obstacle run. De mensen van Yu Man Race hadden op het achterplein een parcours uitgezet met 5 uitdagende obstakels. Groep voor groep werd het parcours vol enthousiasme afgelegd.

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 6 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief 5

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 5 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Proost … op een mooi 2022!

Vanmorgen zijn we het nieuwe jaar “knallend” gestart in alle klassen. We hebben een toost uitgebracht op een mooi 2022!

Kerstwens

Wij wensen jullie gezellige kerstdagen, een leuke jaarwisseling en voor 2022 veel geluk en gezondheid!

Team basisschool Gerardus Majella