Nieuwsberichten

Nieuwsbrief 7

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 7 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Kijkmomenten

Afgelopen vrijdag waren alle ouders / verzorgers weer welkom voor een kijkmoment in de groepen. In de onderbouw was veel te zien over het thema “Noord- en Zuidpool”.

In de bovenbouw stond de afsluiting van het atelier “Design” centraal. Er is met heel veel enthousiasme aan dit atelier gewerkt. Een dankjewel aan alle ouders en anderen die geholpen hebben.

Leuk dat er weer zo veel ouders / verzorgers kwamen kijken bij deze kijkmomenten. Wij waarderen uw belangstelling enorm!

Nieuwsbrief 6

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 6 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief 5

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 5 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Proost op 2023!

De eerste schooldag in 2023 zit erop. Vandaag zijn we knallend van start gegaan. We hebben geproost op het nieuwe jaar. De beste wensen voor 2023 voor jullie allemaal!

Kerstviering

We hadden geluk dit jaar, want onze kerstviering duurde de hele dag. We begonnen de dag met een kerstverhaal. Tussen de middag was er een kerstpicknick. Samen met de peuters en alle kinderen van school hebben we gezellig samen gegeten. Iedereen hielp elkaar. Heel fijn! Dat je iemand helpt, dat is ook een beetje kerst. ‘s Middags waren er spelletjes, werden er kerstbakjes en kerstkaarten gemaakt of werd er een kerstfilm gekeken. Tot slot zongen we kerstliederen op het schoolplein voor ouders en andere belangstellenden. Leuk dat jullie er met zo velen waren.


Morgen nog eventjes naar school en dan staat de kerstvakantie voor de deur. Alvast een heel fijne vakantie en tot maandag 9 januari 2023!

Ze zijn gearriveerd!

Vanmorgen om half 9 mochten we Sint en drie Pieten verwelkomen op onze school. We zingen en we springen en we zijn zo blij … en genieten samen van een ochtend vol gezelligheid.

Bezoek vanuit de Tweede Kamer

Vanmorgen kwam Hilde Palland-Mulder op bezoek in de bovenbouw. Ze heeft verteld over haar werk in de Tweede Kamer. De kinderen hadden zelf vragen bedacht. Wat een mooie vragen werden er gesteld! Hilde had de jurk van Prinsjesdag - die juf Ilse voor haar gemaakt heeft - ook mee. We hebben een “Derde Kamer-koffertje” gekregen waar we in de klassen mee aan het werk kunnen.