Nieuwsberichten

Kinderraad

Vorige week is de nieuwe kinderraad gekozen. Dit jaar vormen Hannah, Xavi, Sterre, Puck, Fleur, Sen en Merlin de kinderraad. De kinderen hebben aan elkaar verteld met welke plannen ze "campagne" hebben gevoerd in de klas. De volgende keer gaan we kijken welke plannen we verder uit gaan werken. Een mooie vorm van burgerschap in de school.

Verkiezingen

Ook wij hebben gestemd vandaag! Binnenkort wordt de nieuwe kinderraad gepresenteerd.

Nieuwsbrief 3

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 3 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Boekenmarkt

Vanmorgen lagen er heel veel kleedjes met mooie boeken op het schoolplein tijdens de boekenmarkt in deze Kinderboekenweek. Leuk dat er zo veel belangstelling was om boeken te kopen en verkopen. Veel leesplezier in jullie "nieuwe" boeken!

Nieuwsbrief 2

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 2 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Opening Kinderboekenweek

Vandaag hebben we met alle kinderen de Kinderboekenweek geopend. Dit jaar is het thema “Bij mij thuis”. We weten nu hoe de huizen van alle leerkrachten eruit zien en wie er bij hen in huis wonen.

Wij wensen iedereen veel leesplezier in de KBW toe.

Nieuwsbrief 1

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 1 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Gestart!

Schooljaar 2023-2024 is gestart. De vlag hangt weer in de top. Wij wensen alle kinderen een vrolijk, nieuw schooljaar toe.