Nieuwsberichten

Fijne vakantie

Daar gaan ze ... over de rode loper de zomervakantie tegemoet. Heel fijne vakantie en tot 23 augustus!

Feestelijke dag

We kijken terug op een heel feestelijke dag op onze school met een springkussen en stormbaan. Een lekker frietje tussen de middag en een workshop slagwerk. Tot slot een concert door een orkest met 150 leden.

Muziek

Meester Jelle had vanmorgen allerlei muziekinstrumenten meegebracht voor de muzieklessen.

Groep 8 op kamp

Vanmorgen hebben we groep 8 uitgezwaaid. Wij wensen hen een heel feestelijk schoolkamp toe!

Nieuwe website

We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. Wij hopen u hiermee op een aantrekkelijke en handige manier van de juiste informatie te voorzien. Indien u suggesties ter verbetering heeft, horen wij dat graag. Binnenkort ontvangen alle ouders een uitnodiging voor Klasbord, de digitale ouderapp, waarin u de mogelijkheid heeft om de klas van uw kind te volgen, de kalender in kan zien en gesprekken in kunt plannen.

Demo bericht

Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht.

Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht. Dit is een demo bericht.

Test bericht

Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website.

Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website. Dit is een test bericht voor tonen op de website.

Dit is een voorbeeld bericht.

Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht.

Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht. Dit is een voorbeeld bericht.