Nieuwsberichten

Ze zijn gearriveerd!

Vanmorgen om half 9 mochten we Sint en drie Pieten verwelkomen op onze school. We zingen en we springen en we zijn zo blij … en genieten samen van een ochtend vol gezelligheid.

Bezoek vanuit de Tweede Kamer

Vanmorgen kwam Hilde Palland-Mulder op bezoek in de bovenbouw. Ze heeft verteld over haar werk in de Tweede Kamer. De kinderen hadden zelf vragen bedacht. Wat een mooie vragen werden er gesteld! Hilde had de jurk van Prinsjesdag - die juf Ilse voor haar gemaakt heeft - ook mee. We hebben een “Derde Kamer-koffertje” gekregen waar we in de klassen mee aan het werk kunnen.

Bloembollen

Vanmorgen hebben de kinderen van de onderbouw weer bloembollen gepland op ons schoolplein. Dat gaat een kleurrijk voorjaar worden!

Nieuwsbrief 3

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 3 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Flessenactie

Beste ouders / verzorgers,

Er zijn al twee volle containers met lege flessen weggebracht. De eerste bijdrage voor het buitenpodium is binnen. Daar zijn we heel blij mee. Lege flessen kunnen nog tot en met dinsdag 1 november a.s. ingeleverd worden. Deze flessen worden dan volgende week woensdag ingeleverd. Hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Vriendelijke groeten,

Teams kinderopvang KOOS en basisschool Gerardus Majella


Kinderboekenweek

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Gi-Ga-Groen! We hebben de Kinderboekenweek vanmorgen geopend met een kleedjesmarkt. Veel boeken zijn van eigenaar gewisseld. Wij wensen iedereen veel leesplezier in de “nieuwe” boeken toe. 

Nieuwsbrief 2

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 2 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief 1

Onder het kopje Berichten in de ouderapp is voor alle ouders nieuwsbrief 10 te vinden. Voor andere geïnteresseerden is de nieuwsbrief op de website te vinden onder de button Ouders > Nieuwsbrief. Veel leesplezier!